duminică, 7 iunie 2009

K10




Pregatiri de victorie in K10.

vineri, 5 iunie 2009

Ghidul alegerilor europarlamentare

Peste 18 milioane de cetăţeni români cu drept de vot vor avea ocazia duminică să confirme sau să infirme prognozele pesimiste ale analiştilor referitoare la înregistrarea unui absenteism masiv la alegerile pentru Parlamentul European din data de 7 iunie.
Cititi toate detaliile despre votul de duminica pe site-ul Antenei 3 .

joi, 4 iunie 2009

PSD condamnă manipularea deliberată la care se pretează trustul Realitatea-Caţavencu


PSD este revoltat de manipularea deliberată la care se pretează trustul Realitatea-Caţavencu cu trei zile înainte de alegeri. Prezentarea, pe postul Realitatea TV şi pe pagina de Internet a revistei Academia Caţavencu, a unui filmuleţ în care un presupus reprezentat al PSD oferă bani în schimbul votului, reprezintă o diversiune, o gravă manipulare şi încalcă orice norme ale deontologiei jurnalistice, putând avea chiar consecinţe penale. În acest context, Partidul Social Democrat face următoarele precizări:

1. Analizând imaginile din film, conducerea Organizaţiei PSD Sector 1 declară că perosnajul nu este membru PSD.
2. Imaginile filmate cu camera ascunsă nu confirmă în niciun fel faptul că discuţiile au fost purtate în sediul PSD Sector 1. Chiar dacă discuţiile ar fi fost făcute în sediul Organizaţiei din Sectorul 1, acest lucru nu înseamnă nimic, pentru că este un sediu deschis publicului.
3. Faptul că personajul din imagini apare într-un tricou roşu cu însemnele PSD nu este deloc relevant, întrucât astfel de tricouri promoţionale au fost împărţite cu miile de-a lungul timpului în diversele acţiuni electorale ale partidului.
4. Justiţia trebuie să se pronunţe în acest caz. Dacă se va dovedi că personajul din film, într-adevăr a promis bani în schimbul votului, savârşind astfel o faptă penală, el trebuie deferit justiţiei.
5. În acest moment, Organizaţia PSD sector 1 sesizează organele de cercetare penală abilitate, Poliţie şi Parchet, pentru ca acestea să demareze o achetă şi în cel mai scurt timp să aflăm cine este vinovat de aceste fapte.
6. Ne rezervăm dreptul de a sesiza CNA pentru atitudinea neprofesionistă a postului Realitatea TV, care a transmis informaţii neverificate şi cerem postului menţionat să publice acest comunicat.
7. O sesizare va fi înaintată şi Biroului Electoral Central, având în vedere că o astfel de diversiune este făcută cu intenţia de a afecta votul
de pe 7 iunie.

miercuri, 3 iunie 2009